WWF (Maailman luonnonsäätiö)

Luonto tarvitsee sinua: Uusia ja entistä vaativampia haasteita tulee joka päivä. Uhanalaiset lajit ja niiden yhä pienenevät elinympäristöt tarvitsevat vahvoja puolestapuhujia ja asiantuntevia toimijoita. Tukesi on elintärkeää, sillä noin puolet WWF Suomen toiminnan rahoituksesta tulee yksityisiltä ihmisiltä. Voit tehdä testamenttilahjoituksen toiminnallemme yleisesti tai kohdistaa sen suojeluohjelmassamme olevan tietyn lajin tai ympäristön suojeluun. Toimimme sekä kotimaassa että muualla maailmassa. 


Tunnettu ja luotettava toimija: WWF on maailmanlaajuisesti vaikuttava ympäristöjärjestö, jonka itsenäinen osa WWF Suomi on. Kansainvälinen WWF perustettiin vuonna 1961 ja WWF Suomi vuonna 1972. Arvot: optimistinen, päättäväinen, asiantunteva ja sitouttava.

WWF:n missio: Suojelemme luontoa ja ratkaisemme maapallon vakavimpia ympäristöongelmia innostamalla ihmiset mukaan muutokseen ympäristömme ja hyvinvointimme puolesta.

WWF:n visio: Tavoitteemme on pysäyttää luonnon köyhtyminen ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. 

Anna perintösi kasvaa uutta elämää: WWF:n pitkäjänteiselle luonnonsuojelutyölle osoitetulla testamenttilahjoituksella voit ilmaista tahtosi suojella luontoa ja elämää vielä oman elämäsi jälkeenkin. 

ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
pääsihteeri Liisa Rohweder
puh. 0408407461
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
wwf.fi/testamentti

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share

Luonnonsuojelu on pitkäjänteistä työtä: Ilman tukijoitamme emme voisi toimia ja saada hyviä tuloksia. Merikotkan pelastaminen on yksi luonnonsuojelun menestystarinoista. Kun aloitimme merikotkan suojelutyön Suomessa reilut 40 vuotta sitten, poikasia syntyi vain muutama. Nyt merikotka on pelastettu sukupuutolta – poikasia syntyy jo viitisen sataa vuosittain. Tämä on vaatinut tuhansia tunteja vapaaehtoistyötä, suojelua tukevia tutkimuksia, pesäpaikkojen suojelua yhdessä maanomistajien ja viranomaisten kanssa sekä suojelualueiden ostoa.