world vision

"Olen työskennellyt World Visionissa 12 vuotta. Tänä aikana olen nähnyt ja kokenut, miten merkittäviä ja pysyviä muutoksia on saatu aikaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien kehitysmaiden lasten ja perheiden elämässä. Kristillinen lähimmäisenrakkaus on todella muuttunut teoiksi.

Oman kenialaisen kummipoikani, 16-vuotiaan Corneliuksen kautta olen päässyt näkemään, miten hänen elämänsä on muuttunut. Olen myös seurannut monen muun kummin ja tukijan positiivisia lahjoittajakokemuksia. Etenkin kummien kanssa tehdyillä opintomatkoilla olen nähnyt, miten apu menee perille. Lasten saama puhdas vesi, tyttöjen pääsy kouluun varhaisen avioliiton sijasta, monipuolinen ravinto ja toimiva terveydenhuolto ovat konkreettisia asioita, joista olen voinut todeta, että tuloksia todella syntyy", kertoo Sirpa Solehmainen World Visionista.

Suomalaisten lahjoittajien tuella on muutettu pysyvästi tuhansien lasten elämää. Esimerkiksi Intian Ambegaonissa syrjäinen seutu puhkesi kukkaan. Nykyään kaikki lapset rokotetaan, eikä vakavaa aliravitsemusta esiinny enää lainkaan. Kaikki lapset menevät kouluun, ja 95 prosenttia heistä aloittaa myös yläkoulun. Kyläyhteisöt pärjäävät nyt omin voimin. Tavoite on saavutettu: World Visionia ei enää tarvita Ambegaonissa. Lahjoittajien tuella jatkamme auttamista toisaalla.

Testamenttilahja on kestävä viesti siitä, mitä asioita arvostat elämässäsi. Lahjoituksellasi olet mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta maailman köyhimmistä köyhimmille merkittävästi ja pysyvästi. Testamenttilahjoitus on kaunis ja pitkälle tulevaisuuteen kantava tapa muuttaa maailmaa.

Lämmin kiitos, että kehitysmaiden lasten auttaminen on lähellä sydäntäsi.

ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoJa!

Yhteyshenkilö:
varainhankintajohtaja Sirpa Solehmainen
puh. 0968183020
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.worldvision.fi

Jaa tietoa meistä

Share Share Share