Suomen sydänliitto RY

Tervetuloa Sydänliiton testamenttiwebinaariiin 5.11. klo 18-19. Puhujana varainhoidon lakiasiantuntija Piia Jeremejeff. Ilmoittautuminen  osoitteeseen [email protected]

Sydänliitto on noin 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 223 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry ja Karpatiat ry).

Sydäntyötä on tehty Suomessa kuusikymmentä vuotta. Sydänliitto syntyi kansalaisyhteiskunnalle tyypillisellä tavalla: aktiiviset vapaaehtoiset tiedostivat sydän- ja verisuonisairauksien synkän tilanteen ja perustivat maailman toisen ja Euroopan ensimmäisen Sydäntautien vastustamisyhdistyksen, sittemmin Suomen Sydänliitto, vuonna 1955.

Vuosikymmenien saatossa Sydänliitto on ollut mukana rakentamassa erilaisia tutkimuksia, toteuttamassa verenpaine-, ravinto- ja liikuntaohjelmia, käynnistänyt lääkäriambulanssikokeilun ja ohitusleikkauspalvelun, aloittanut kuntoutuksen ja sopeutumisvalmennuksen, ollut mukana laatimassa lukuisia ­ehkäisy-, hoito- ja kuntoutussuosituksia sekä kehittänyt Sydänmerkin auttamaan kuluttajavalinnoissa. Voimme olla ylpeitä siitä, että Sydänliitto on osa yhtä suomalaisen kansanterveyden suurinta menestystarinaa.

Sydänliitto tavoittelee tulevaisuutta, jossa jokaisella ihmisellä on oikeus elää terveyttä edistävässä ympäristössä. Sydänliiton toiminta keskittyy kolmeen isoon osa-alueeseen: suomalaisten terveyden edistämiseen, voimavarojen lisäämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Ilman yksityisten ihmisten antamaa taloudellista tukea moni hyvä asia jäisi tekemättä. Tekemällä Sydänliitolle lahjoituksen tai testamentin olet yhtenä lenkkinä mukana tärkeässä työssä, joka ylläpitää elämää. 

ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Merja Joiniemi
puh. 0975275202 tai 0505112034
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta: www.sydanliitto.fi

Jaa tietoa meistä

Share Share Share