Suomen Reumaliitto

Tervetuloa Suomen Meripelastusseuran, Setlementtiliiton ja Reumaliiton yhteisiin testamentti-iltoihin! Illoissa puhuu varatuomari Piia Jeremejeff.
* 25.10. klo 17.30 Suomen Meripelastusseura ry, Kalliolinnantie 4, Helsinki
* 13.12. klo 17.30 Suomen Reumaliitto ry, Iso Roobertinkatu 20-22 A (5. krs), Helsinki
* 31.01.2018 klo 17.30 Suomen Setlementtiliitto ry, Sturenkatu 11 A, (auditorio 1krs.), Helsinki

Suomen Reumaliitto on saanut testamenttilahjoituksilla aikaan paljon hyvää reumasairaiden hyväksi.

Thea Aulon testamentti, lähes 1 700 000 euroa, käytettiin testamentin tekijän toivomuksen mukaan Kuntoutumiskeskus Apilan rakennushankkeeseen. Tuloksena myös vaikeavammaiset kuntoutujat pääsevät nauttimaan kuntoutumisesta esteettömästi ajanmukaisessa ympäristössä. Tutkimusrahastoon lahjoitetuilla testamenttivaroilla liitto on rahoittanut kolme vuotta osa-aikaista reumatologian professuuria Helsingin yliopistoon.

Reumaliitto haluaa, että jokainen tuki- ja liikuntaelinsairas saa tasa-arvoisesti parasta hoitoa. Tavoitteemme on, että työmme tuloksena reumasairaiden arkielämä ja elämänlaatu paranevat ja suomalaisten tuki- ja liikuntaelinvaivat vähenevät. Tarvitsemme varoja työhömme lasten, nuorten ja aikuisten hyväksi. Järjestämme lapsille ja nuorille ja perheille palveluja mahdollisimman vähän perheen kukkaroa verottaen. Lasten ja nuorten toiminnalla varmistamme heidän tulevaisuuttaan.

Tavoitteemme on, ette kukaan jäisi yksin sairautensa kanssa. Siksi tarvitsemme varoja järjestötyöhömme vapaaehtoisten kouluttamiseen ja uusien tiedotus-, neuvonta- ja vertaispalvelujen järjestämiseen. Tuemme yhdistyksiämme toimimaan eri-ikäisten sairastuneiden turvana.

Hyvä tutkimus ja ajanmukainen tieto auttavat kehittämään vaikuttavaa hoitoa ja kuntoutusta. Liiton tutkimusrahasto tarvitsee varoja, joilla se voi tukea reumasairauksien tutkimusta, koulutusta ja uusia hankkeita. 

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
toimitusjohtaja Maria Ekroth 
puh. 0407079114
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.reumaliitto.fi

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share