Suomen merimieskirkko

Suomen Merimieskirkko, kaikkien liikkuvien ihmisten yhteisö ja kirkko, on vuonna 1875 perustettu yleishyödyllinen hyväntekeväisyysyhdistys. Toiminnan harjoittamiseksi ja rahoittamiseksi pidämme yllä kaikille avoinna olevia merimieskirkkoja, joita on Suomessa 8 paikkakunnalla ja muualla Euroopassa 7 paikkakunnalla. Lisäksi teemme onnettomuuksia ennaltaehkäisevää laivakuraattorityötä Itä- ja Pohjanmerellä sekä matkapappityötä Kaakkois-Aasiassa. Merimieskirkko on koti kaukana kotoa.

Kiitämme sydämellisesti vuosien saatossa saamistamme testamenttilahjoituksista. Niiden avulla Merimieskirkko on mm. ylläpitänyt merimieskirkkokiinteistöjä, korjannut saunoja ja auttanut hädässä olevia ihmisiä.

Mahdollisilla uusilla testamenttilahjoituksilla tarjoamme diakonia- ja sosiaalipalveluja niitä tarvitseville. Tuhannet merenkulkijat työskentelevät jopa kahdeksan kuukautta ilman mahdollisuutta käydä poissa laivalta. Moni rekkamies viettää tunteja tai jopa päiviä autossaan pääsemättä rekkaparkista kilometrien päässä sijaitsevalle kirkolle. Tarjoamme avullanne näille lähimmäisillemme keskusteluapua, kuljetuspalvelua kirkolle ja ostoksille sekä mahdollisuutta olla yhteydessä netin tai puhelimen välityksellä kotiinsa.

Sadat lapset ja nuoret osallistuvat merimieskirkkojen toimintaryhmiin. Näin ehkäisemme heitä syrjäytymästä ja teemme samalla ongelmia ennaltaehkäisevää perhetyötä.

Kaiken tämän mahdollistamiseksi otamme vastaan lahjoituksia. Kiitos, että välitätte.

ota meihin Yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoJa!

Yhteyshenkilö:
talousjohtaja Kirsi Wallén
puh. 0400240747 
[email protected]

Lisätietoa testamenttilahjoittamisesta: www.merimieskirkko.fi/65-testamentit

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share