Suomen lähetysseura

Tervetuloa Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran testamentti-iltaan 26.10. klo 17.30−19.00 Triplan Fokukseen. Tilaisuudessa kuulet, mihin käytämme lahjoitusvaroja. Varainhoidon lakiasiantuntija Piia Jeremejeff kertoo, kuinka testamentti voi nivoutua osaksi hyvää perintösuunnittelua. Testamentti-ilta on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. 

Suomen Lähetysseura auttaa kaikkein köyhimpiä ihmisiä ihmisarvoiseen elämään. Tuemme syrjäytyneitä, vammaisia, lapsia, naisia ja perheitä eri puolilla maailmaa. Toteutamme kristillistä lähimmäisenrakkautta sanoin ja teoin.

Olemme pitkän 155-vuotisen historiamme aikana hoitaneet lahjoittajiemme testamentteja hienotunteisesti niin, että lahjoittajan viimeinen tahto toteutuu. Käytämme testamenttivarat Lähetysseuran ulkomaiseen työhön testamentin tekijän toivomalla tavalla, esimerkiksi kasvavien kirkkojen teologiseen koulutukseen, lasten ja naisten kouluttamiseen ja vammaistyöhön. Jos testamentin laatija ei ole esittänyt erityistoivomuksia, voimme kohdistaa varat sinne, missä tarve on kulloinkin suurin.

Autamme testamentin tekemisessä. Hoidamme myös hautajaisjärjestelyt, perunkirjoituksen ja pesänjaon testamentin tekijän toiveiden mukaisesti.

Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka perustettu vuonna 1859. Toimimme yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Seurakuntatyön, koulutuksen, terveydenhuolto- ja sosiaalityön sekä kehitysyhteistyön kautta autamme erityisesti kaikkein heikoimmassa asemassa olevia.

Kiitos tuestasi. Yhdessä saamme aikaan hyvää.

ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoJa!

Yhteyshenkilö:
varatuomari Tarja Larmasuo
puh. 0207127204 
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta: www.suomenlahetysseura.fi/testamentti

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share