SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto

SEY:tä ei olisi ilman testamenttilahjoituksia. Kiitos saamiemme testamenttilahjoitusten, olemme pystyneet tekemään eläinsuojelutyötä jo yli 100 vuoden ajan.

Käytämme testamenttilahjoituksilla saadut varat lahjoittajan viimeistä tahtoa kunnioittaen sekä valtakunnalliseen eläinsuojelutyöhön että jäsenyhdistystemme toiminnan mahdollistamiseen. Teemme sekä konkreettista eläinsuojelutyötä – etsimme koteja kodittomille eläimille, katsastamme eläinten pitopaikkoja, paljastamme pentutehtaita, neuvomme eläinsuojeluongelmissa – että vaikutamme päättäjiin eläinten hyvinvoinnin puolesta.

Testamenttilahjoitusvaroilla on jäsenyhdistyksissämme esimerkiksi pystytty hankkimaan löytöeläintalo kodittomien eläimien auttamiseksi. Kiitos testamenttilahjoittajan, yhdistys on voinut hankkia ja remontoida omat, pysyvät tilat kodittomille kissoille. Eräässä tapauksessa testamenttilahjoittajan rakkaan lemmikin hauta sijaitsi yhdistyksen ylläpitämällä lemmikkien hautausmaalla, ja viimeisenä palveluksena uskolliselle ystävälleen hän testamenttasi varoja hautausmaan ylläpitoon. Jokainen lahjoitus, pienikin, on meille arvokas.

Tavoitteenamme on maailma, jossa yhtäkään eläintä ei kohdella huonosti ihmisen julmuuden tai välinpitämättömyyden vuoksi. Me annamme äänen niille, jotka eivät itse pysty puhumaan puolestaan. Toimimme kaikkien eläinten suojelemiseksi. Lahjoitukset ovat meille elinehto työmme jatkamiseksi. Sinä voit auttaa tekemällä testamentin eläinten hyväksi.

Ota meihin Yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoJa!

Yhteyshenkilö:
Sini Kuronen
puh. 0408301709
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.sey.fi/tue-toimintaa/testamentti

Jaa tietoa meistä

Share Share Share