Plan international Suomi

Plan on yksi maailman suurimmista ja vanhimmista lastenoikeusjärjestöistä. Olemme työskennelleet lasten oikeuksien puolesta jo noin 80 vuotta. Kansainvälisen Planin perusti vuonna 1937 toimittaja John Langdon-Davies, joka toimi Suomessakin sotakirjeenvaihtajana. Alkuun järjestö auttoi sodan raastaman Euroopan lapsia, myöhemmin työmme keskittyi maailman köyhimpien maiden lapsiin.

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan parantaa kehitysmaiden lasten, erityisesti tyttöjen, elämää ja lastensuojelua pysyvällä tavalla. Järjestömme toimii kaikkiaan 70 maassa.

Autamme kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia lapsia: tyttöjä, etnisiä vähemmistöjä, vammaisia lapsia ja katulapsia. Työmme on pitkäjänteistä ja laadukasta. Työskentelemme tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen.

Tavoitteemme on, että jokainen lapsi saa oikeuden elämään, kehitykseen, suojeluun ja päätöksentekoon. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat koulutus, varhaiskasvatus, lastensuojelu ja nuorten työllisyys. Pyrimme kohti maailmaa, jossa ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja kaikki lapset saavat mahdollisuuden toteuttaa itseään yhteiskunnan täysivaltaisina jäseninä.

Plan International Suomi on osa kansainvälistä Plania. Suomessa toimintamme alkoi vuonna 1998. Olemme Suomen suurin kummilapsijärjestö ja yksi tärkeimmistä kehitysyhteistyöjärjestöistä.

Testamenttilahjoituksellasi on suuri merkitys, sillä sen avulla voimme jatkaa tärkeää työtämme. Pienikin lahjoitus auttaa kehitysmaiden lapsia saamaan paremman elämän. Tänään ja tulevaisuudessa.

Ota meihin yhteyttä – annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Raisaleena Tokkola
puh. 0405009430
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta: plan.fi/testamenttilahjoitus

Jaa tietoa meistä

Share Share Share