Partiosäätiö - Scoutstiftelsen

Partio on maailman suurin nuorisoliike, johon kuuluu noin 45 miljoonaa partiolaista yli 200 maassa. Suomessa partiotoiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 partiolaista.

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus lapselle. Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän.

Partiotoiminta tukee lapsen kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Ympäristön ja toisten ihmisten huomioiminen, ryhmässä toimiminen, erilaisten taitojen opettelu ja vastuunottaminen ovat tärkeä osa harrastusta. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Partiosäätiö - Scoutstiftelsen sr on tukenut taloudellisesti jo yli puoli vuosisataa suomalaista partioliikettä ja luonut siten edellytyksiä aktiiviselle ja arvostetulle lapsi- ja nuorisotoimijalle. Partiosäätiölle tehdyt lahjoitukset ohjataan suoraan lasten ja nuorten toimintaan sekä sen kehittämiseen.

Partiosäätiön vuodesta 1960 lähtien tehty työ on ollut mahdollista suomalaisen elinkeinoelämän, yrittäjien sekä yksityislahjoittajien tärkeän tuen avulla. Laatimalla testamentin Partiosäätiön hyväksi olet mahdollistamassa ikimuistoisia elämyksiä lapsille myös jatkossa.

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Asiamies Panu Räsänen

puh. 0503055343
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
https://www.partio.fi/lahjoita/partiosaatio/

 

Jaa tietoa meistä

Share Share Share