Nicehearts ry

Haluatko auttaa tyttöjä, naisia ja perheitä kotimaassa? Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, jonka tavoitteena on hyvinvoinnin lisääminen ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden edistäminen. Se toimii pääkaupunkiseudulla sekä Etelä-Karjalassa. Niceheartsin toiminta tähtää siihen, että yksinäisyys vähentyy, solidaarisuus lisääntyy ja että lasten, nuorten sekä perheiden hyvinvointi kasvaa. Nämä kaikki tavoitteet ennaltaehkäisevät syrjäytymistä.

Syrjäytyminen on yhteiskunnan ulkopuolelle ajautumista ilman sosiaalisia suhteita ja yhteisöön kuulumista. Suomessa syrjäytymisen kustannukset ovat vuositasolla noin 2,1 miljardia euroa. Syrjäytyneistä 66% on nuoria (THL). 

Tuemme myös naisia erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Teemme mm. työtä kaikkein heikoimassa asemassa ja erityisen tuen tarpeessa olevien maahan muuttaneiden naisten kanssa tarjoten sekä vertaistukea että konkreettista apua jokapäiväisistä arjen tilanteista kunniaväkivaltaan. Kun autamme äitiä selviytymään ja jaksamaan, myös koko perhe voi paremmin. 

Toimintamme perustuu suurelta osin julkiseen rahoitukseen, esim STEA, sekä kuntien tukeen. Jos saisimme suuremman kertalahjoituksen, esim. 50 000 euroa, se mahdollistaisi resurssityöntekijöiden ja asiantuntijoiden palkkaamisen sekä toiminnan laajentamisen, jotta entistä useampi pääsisi avun piiriin. 

Haaveissamme on myös toiminnan kasvattaminen uusille alueille. Nykyisellä rahoituspohjalla se ei valitettavasti ole mahdollista. Jo noin 200 000 euron lahjoituksella pystyisimme avaamaan toimipisteen uuteen kaupunkiin ja palkkaamaan tarvittavan henkilöstön sekä pyörittämään toimintaa kaksi vuotta. Teetkö juuri sinä tämän mahdolliseksi?

Nicehearts ry numeroina (*v. 2019)
- Perustettu: 2001
- Työntekijöitä: 27, tuntityöntekijöitä*: 111
- Kohdattuja henkilöitä: 9000
- Käyntikertoja vuodessa: 22 000
- Koulutuksia ja vertaistuellisia ryhmiä*: 163
- Tapahtumia*: 154
- Aktiivisia vapaaehtoisia*: 206

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Johanna Sjöblom

puh. 044 3679 245
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.nicehearts.com/lahjoita/testamenttilahjoitus/

Jaa tietoa meistä

Share Share Share