Mannerheimin Lastensuojeluliitto

MLL:lla on vuosisadan mittainen asiantuntemus työstä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Liiton perustamisvuonna 1920 suuri osa lapsista ja nuorista kasvoi puutteellisissa oloissa. MLL vetosi kansalaisiin, että kaikki yhdessä ottaisivat lapsen asian omakseen. Työ käynnistettiin luomalla koko Suomen kattava äitiys- ja lastenneuvolajärjestelmä. Myöhemmin MLL on ollut aloittamassa koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa, luonut malleja päihde- ja mediakasvatukseen sekä hyvän kouluhengen rakentamiseen. Vuosien aikana sadat tuhannet vanhemmat ovat saaneet tietoa lapsen kehityksestä ja kasvattamisesta MLL:lta.

Vaikka tämän päivän Suomessa valtaosa lapsista syntyy terveenä ja kasvaa turvallisessa kodissa, lapset ja nuoret tarvitsevat puolesta puhujan ja vanhemmat kaipaavat vanhemmuuteensa tukea. Monen elämää varjostavat myös uudenlaiset, ajallemme ominaiset vaikeudet kuten yksinäisyys ja ulkopuolisuuden kokemukset.

Lähes jokaisessa Suomen kunnassa on MLL:n paikallisyhdistys. Niiden perhekahviloissa lapsiperheet tapaavat ja tutustuvat. Vertaisryhmissä vanhemmat voivat keskustella ja ratkoa ongelmia yhdessä. Perhekummin voi saada avuksi, kun arki tuntuu raskaalta ja yksinäiseltä. Kouluissa vapaaehtoiset kummi- ja tukioppilaat toimivat kiusaamista vastaan. Vanhempainpuhelimessa voi keskustella luottamuksellisesti ja maksutta. Lasten ja nuorten puhelimeen voi soittaa mistä tahansa mieltä vaivaavasta asiasta nimettömänä ja maksuttomasti.

Suomen tulevaisuus on lapsissa. Jos lasten asiat ovat lähellä sydäntäsi, voit määrätä testamentissasi edunsaajaksi MLL:n. MLL käyttää testamenttilahjoituksen Suomessa asuvien lasten ja perheiden hyväksi. Testamenttilahjoitus auttaa rakentamaan yhteiskuntaa, joka tulevaisuudessakin toimii yhdessä lasten hyväksi ja pitää huolta pienimmistään.


Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Hallintojohtaja    
Stavén Stina
puh. 050 3081 890
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.mll.fi/tue/testamenttilahjoitus

Jaa tietoa meistä

Share Share Share