Lastenklinikoiden Kummit ry

Lastenklinikoiden Kummien kautta viimeinen toive parantaa lapsipotilaiden elämän edellytyksiä. Testamenttilahjoitus Lastenklinikoiden Kummeille auttaa lapsipotilaita eri puolilla Suomea. Kummit ry tukee viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä uusia mullistuksia mahdollistavaa lastentautien tutkimustyötä. Kummeille tehdyt testamenttilahjoitukset ovat verovapaita ja ne muodostavat erittäin tärkeän osan välittämästämme avusta. Testamenttilahjoituksen voi tehdä niin Lastenklinikoiden Kummit ry:n yleiskeräykseen kuin tarkemmin rajattuun kohteeseen, kuten laitehankinnat, lastentautien tutkimustyö, lasten ja nuorten psykiatrinen hoito tai potilaiden viihtyvyys. Testamenttilahjoituksen avulla voi parantaa monen vasta alkutaipaleelle ehtineen elämän mahdollisuuksia ja jättää näin perinnöksi parempi huominen.

Miksi apua tarvitaan? Suomessa lapsilla on mahdollisuudet parantua vaikeistakin sairauksista. Tähän ovat vaikuttaneet korkeatasoiset tutkimus- ja hoitomenetelmät sekä näiden kehitystä ja hankintaa taloudellisesti tukeneet yksityiset ja viralliset tahot. Korkean tason säilyttäminen ja edelleen kehittäminen vaatii toimenpiteitä. Sairaaloiden budjettivarat eivät riitä kaikkien tarpeellisten laitteiden hankintaan tai potilasviihtyvyyden monipuoliseen parantamiseen, vaan apua tarvitaan jatkuvasti. Kummit ry:n tuella avustetaan lastensairaaloita ylläpitämään parasta mahdollista laitekantaa sekä tuetaan monipuolisesti potilaiden ja heidän perheidensä viihtyvyyttä.

Puolestaan tukemalla lastentautien tutkimustyötä ja hoitohenkilöstön koulutusta voidaan kehittää lapsipotilaille tehokkaampia, turvallisempia ja kivuttomampia tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä. Nykyään monet vakavistakin sairauksista ovat kukistettavissa juuri tutkimustyön ansiosta.

Testamentti on varsin yksinkertainen tapa päättää oman perintönsä kohtalosta. Kun testamentin tekee ajoissa, voi varmistaa, että halutessaan osa perinnöstä suuntautuu itselle tärkeään hyväntekeväisyyskohteeseen.

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
viestintä- ja markkinointipäällikkö Matti Valli

puh. 0503563336
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.kummit.fi/testamenttilahjoitus

Jaa tietoa meistä

Share Share Share

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 36 miljoonan euron edestä.