Lääkärit ilman rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin.

Toimintamme on puolueetonta, neutraalia ja riippumatonta. Hoidamme suurimmassa tarpeessa olevia ihmisiä riippumatta potilaan etnisestä taustasta, uskonnosta, sukupuolesta tai poliittisesta vakaumuksesta.

Kolmetoista lääkäriä ja toimittajaa perusti Lääkärit Ilman Rajoja Pariisissa vuonna 1971. He halusivat tarjota sairaanhoitoa kriisien keskellä sekä puhua ääneen näkemästään hädästä ja siten parantaa potilaiden tilannetta. Nykyään annamme apua ympäri maailmaa yli 45 000 ammattilaisen voimin. Vuonna 1999 järjestölle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto humanitaarisesta työstään ja siitä kertomisesta.

Tekemällä testamentin Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle voit pelastaa ihmishenkiä ja lievittää inhimillistä kärsimystä ympäri maailmaa siellä, missä hätä on suurin.

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen

puh. 0447465468
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
laakaritilmanrajoja.fi

Jaa tietoa meistä

Share Share Share