Kuurojen liitto

Elämä ympäröivässä yhteiskunnassamme ei ole kuuroille aina mutkatonta. Viittomakieliset kuurot ovat edelleen yksi vähemmistöistä, joka yhä tänäkään päivänä ei elä yhdenvertaisessa asemassa muihin nähden. Esimerkiksi koulunkäynnissä, opiskelussa, työllistymisessä ja yhteiskunnallisessa osallistumisessa kuurot törmäävät moniin ennakkoluuloihin ja esteisiin, joita kuulevilla ei ole.

Kuurojen Liitto ry on kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on taata kuurojen ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutuminen. Edunvalvontatyömme tavoitteena on moniarvoinen, monikielinen ja monikulttuurinen yhteiskunta, jossa viittomakieli elää vahvana.

Tarjoamme viittomakielisille kuuroille muun muassa kuntoutussihteerien, työasiamiesten ja järjestöohjaajien neuvontapalveluja kaikkialla Suomessa sekä erilaisia leirejä, kurssi-, koulutus- ja kulttuuritapahtumia. Tuotamme myös viittomakielisiä viestintäpalveluja.

Kuurojen Liitto on perustettu vuonna 1905. Järjestössä on yli 40 jäsenyhdistystä. Katso viittomakielinen esittely kampanjasta

ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme Lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Eija Tiainen
puh. 0504124190
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta: lahjoita.kuurojenliitto.fi

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share