Kansanlähetys

Etiopialainen Askale jäi äidittömäksi 10-vuotiaana. Sydänvika teki hänestä sänkypotilaan ja vei toivottomuuden partaalle. Paikallisseurakunta vieraili Askaleen luona, rukoili ja rohkaisi. Lähetystyöntekijät järjestivät Askaleelle sopivan lääkityksen, joiden avulla voimat palasivat. Tänään Askale elää tavallista elämää, käy töissä ja toimii aktiivisesti seurakunnassaan.

Tekemällä testamenttilahjoituksen Kansanlähetykselle annat toivoa ja apua ihmisille kuten Askale. Tarvitsemme varoja Raamatun kääntämiseen uusille kielille, seurakuntien perustamiseen maissa, missä kristinusko on lähes olematonta, tuhansien suomalaisten lasten ja nuorten tavoittamiseen vuosittain leireillä ja tapahtumissa, vähemmistökansojen auttamiseen sekä moneen muuhun työmuotoon, joka koskettaa ihmisiä lähellä ja kaukana. Lahjoitetut varat mahdollistavat myös aktiivisen toiminnan kehitystyössä kehitysmaiden vähäosaisten, kuten Afganistanin mielenterveyspotilaiden tai Etiopian vammaisten naisten hyväksi.

Testamenttisi kautta tuet kristillisen lähetystyön jatkumista ja laajenemista tulevienkin sukupolvien aikana.

Kansanlähetys on vuodesta 1967 suomalainen kristillinen lähetysjärjestö, joka tekee työtä Suomessa ja 15 eri maassa. Tunnuksemme on ’evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja’. Yhdistyksenä emme joudu maksamaan perintöveroa, vaan lahjasi menee kokonaisuudessaan toimintaamme. 

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
hallintojohtaja Samuli Virtanen
puh. 0505741763
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:

suuressamukana.fi/testamenttiohje/

Jaa tietoa meistä

Share Share Share