Helsingin Diakonissalaitos

150-vuotias Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ja vahva vaikuttaja. Tehtävämme on rakentaa jokaiselle mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään. Autamme kaikkein vaikeimmassa tilanteessa olevia ihmisiä, jotka ovat suurimmassa vaarassa jäädä yhteiskuntamme ulkopuolelle. Kohtaamme ihmisen sellaisena kuin hän on, kuljemme rinnalla rankimmissakin elämäntilanteissa ja tuemme eteenpäin elämässä.

Testamenttilahjoituksella voit tukea syrjäytyneitä nuoria, yksinäisiä vanhuksia, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia, entisiä asunnottomia, syrjittyjä romaneja Itä-Euroopasta, paperittomia tai kotimaassaan kidutetuiksi tulleita lapsia, nuoria ja aikuisia. Sinun lahjoituksesi auttaa meitä jatkamaan työtämme myös tulevaisuudessa. Lahjoitus voi olla pieni tai suuri. Me olemme kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta. Vain tekemällä testamentin voit varmistua, että omaisuutesi tai sen tietty osa jaetaan oman tahtosi ja arvojesi mukaisesti. 

Testamenttilahjoitus Helsingin Diakonissalaitokselle on vahva viesti luottamuksesta ja halusta liittyä osaksi tarinaamme. Kiitos, kun autat.


Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
varainhankinnan suunnittelija          Annamaria Eteläpää
puh. 0505999528
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
hdl.fi/testamenttilahjoitus

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share