Animalia

Animalia on eläinten oikeuksia edistävä asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka on toiminut jo 55 vuotta eläinten hyvinvoinnin puolesta. Jäsenien ja lahjoittajien tuella olemme saavuttaneet merkittäviä edistysaskeleita, mm. häkkikanalakiellon, kytkettynä eläville lehmille oikeuden jaloitella kesäisin sekä kosmetiikan eläinkoekiellon EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa turkistarhauksen kieltämiseksi Suomen historian ensimmäistä kansalaisaloitetta. Viimeisin saavutus on Särkänniemen delfinaarion sulkeutuminen.

Animalian päätoimintakohteita ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön parissa. Animalia vastustaa sellaista eläinten kohtelua, joka aiheuttaa eläimille kärsimystä tai estää olennaisesti niiden lajityypillistä käyttäytymistä. Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla sekä vaikuttamalla lainsäädäntöön, asenteisiin ja käytäntöihin. Lisäksi Animalia toimii eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymysten asiantuntijana erilaisissa yhteyksissä.

Voit auttaa eläimiä tekemällä testamenttilahjoituksen Animalialle. Halutessasi voit kohdentaa lahjoituksen juuri sinulle tärkeään eläinten puolesta tehtävään työhön. Animalialle osoitetulla testamenttilahjoituksella mahdollistat pitkäjänteisen ja vakaan työn eläinten hyväksi tulevaisuudessakin. Lahjoitukset ovat edellytys toimintamme jatkumiselle – ilman niitä työ eläintensuojelun ja – oikeuksien edistämiseksi ei olisi mahdollista. 

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
talouspäällikkö Tarja Balding
puh. 09 720 65 911
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta:
www.animalia.fi/testamentti


Jaa tietoa meistä

Share Share Share