Amnesty International

Amnesty International on kansainvälinen ihmisoikeuksien puolustajien yhteisö. Uskomme perustajamme Peter Benensonin tavoin siihen, että on parempi sytyttää kynttilä kuin jäädä kiroilemaan maailman pimeyttä. Teemme pitkäjänteistä työtä, jotta ihmisoikeudet toteutuisivat kaikille ihmisille, kaikkialla maailmassa.

Tärkeitä arvojamme ovat tasa-arvo, kansainvälinen solidaarisuus ja riippumattomuus. Jotta voimme varmistua työmme riippumattomuudesta, emme ota vastaan lahjoituksia valtioilta tai yrityksiltä. Ihmisoikeustyömme rahoitetaan kokonaisuudessaan yksittäisten ihmisten lahjoituksin.

Työmme ytimessä on vakavien ihmisoikeusloukkausten kohteeksi joutuneiden ihmisten puolustaminen. Maailmanlaajuisesti työskentelemme esimerkiksi kidutusta ja kuolemanrangaistusta vastaan, pakolaisten ja siirtolaisten oikeuksien puolesta ja sananvapauden toteutumiseksi. Teemme arvokasta tutkimustyötä eri maiden ihmisoikeustilanteesta.

Työskentelemme myös Suomen ihmisoikeusongelmien korjaamiseksi. Joku raja! -työmme keskittyy naisiin kohdistuvan väkivallan vastustamiseen ja väkivaltaa kokeneiden naisten tukipalveluiden turvaamiseen. Jo useamman vuoden ajan olemme kampanjoineet lasten säilöönoton kieltämiseksi Suomessa.

Ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoja!

Yhteyshenkilö:
Jukka Myllyniemi, varainhankintapäällikkö
puh. 0505736628
[email protected]

Tietoa testamenttilahjoittamisesta: www.amnesty.fi/lahjoita/testamentti/ 

Mer information på svenska

Jaa tietoa meistä

Share Share Share